Rólunk

Ebben a hihetetlenül gyorsan fejlődő technológiai világban, ahol a deepfake és a mesterséges intelligencia egyre nagyobb szerepet kap a  mindennapjainkban, elengedhetetlen, hogy odafigyeljünk a gyermekeink  online biztonságára otthon és a nevelési-oktatási intézményekben is. 

A kidea egy olyan kommunikációs applikáció, amely a legmagasabb szintű kiberbiztonsági intézkedésekkel a gyermekek adatvédelmét helyezi előtérbe, miközben támogatja és edukálja a szülőket és intézményeket a gyerekek digitális biztonságának, jóllétének fontosságáról: felhívjuk az intézmények figyelmét az adatkezelési folyamatok során felmerülő kockázatokra, szabályozási követelményekre és útmutatást nyújtunk, hogy azok adatkezelési gyakorlatai megfeleljenek a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályi követelményeknek. 

Zsuzsa a budapesti tanulmányait követően 10 évig vezető nemzetközi FMCG és gyógyszeripari vállalatoknál töltött be brand-,  innováció- és projekt manageri pozíciókat Angliában és Ausztráliában.

Zsolt Corvinuson végzett közgazdász, aki 16 évnyi pénzügyi és projektfejlesztési tapasztalattal rendelkezik mind az állami, mind a privát szektorból.

Csaba ISO tanusított auditor, adatvédelmi tisztviselő és IT biztonsági szakértő 25 évnyi IT tapasztalattal.

Marcell 16+ éves tapasztalattal rendelkező szoftverfejlesztő, aki biztonságra és teljesítmény-optimalizálásra specializálódott.

Elérhető webes felületen
és applikáción keresztül

Elérhető webes felületen és applikáción keresztül